Fusion By Design move to new offices

Fusion By Design recently moved to new offices on the outskirts of Leeds. The fit out of this characterful mill building was designed and managed by the Fusion team.

THE BRIEF

Following recent expansion and the need for more space to grow, Fusion By Design recently moved to new office premises. The Holly Park Mill buildings in Leeds provide the perfect back drop to our creative skills. The premises are complete with meeting rooms and two library spaces for our important samples!

THE DESIGN

Within the buildings blank canvas we needed to accommodate staff work stations, a kitchen, break out and meeting zones. We worked carefully to divide the large open plan space so that our new work stations provided adequate personal working areas. We created pockets where we could collectively collaborate on projects away from our desks. A breakout space is located beside the windows, featuring furniture by a Yorkshire based furniture provider, so that everyone can take in the spectacular Yorkshire views. Our work stations are enclosed by bespoke mid height screens to allow for privacy between cubicles, all finished in our signature copper and black colour tones.